Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Promoció del programari lliure en llengua catalana a les fires de Flix i Móra la Nova

17 octubre 2003 · Noticies

En el marc de les diferents iniciatives de difusió que el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre fa de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) a la comarca, destaca la de difondre el programari lliure en llengua catalana en les properes fires de Flix (17-19 d’octubre) i Móra la Nova (23-26 d’octubre). La iniciativa sorgeix conjuntament entre el Telecentre de la Ribera d’Ebre, el Servei Comarcal de Català i la Secció de Noves Tecnologies del Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre (CERE), els quals repartiran gratuïtament en els seus estands respectius a les fires esmentades un CD-ROM amb programari lliure en català [www.softcatalà.org] i un fulletó explicatiu. A més, tots els usuaris que vulguin més informació sobre la matèria poden passar per la seu comarcal del telecentre -al carrer de la Barca de Móra d’Ebre- on podran veure com funciona el programari lliure en català i on se’ls entregarà una manual d’instal·lació.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: