Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Telecentre de la Ribera d’Ebre es promociona als centres de secundària de la comarca

16 octubre 2003 · Noticies

L’Oficina de Serveis a la Joventut i la seu comarcal del Telecentre de la Ribera d’Ebre, han ofert al centres d’ensenyament secundari de la comarca la xerrada-col·loqui “El telecentre, eix de la Societat de la Informació a la Ribera d’Ebre”, que s’emmarca dins del 8è cicle de xerrades en els centres de secundària que organitza l’ens comarcal conjuntament amb la Coordinadora Territorial de Joventut a Tarragona, i que s’impartirà entre els alumnes de 3r i 4t d’ESO i cicles formatius dels centres que ho sol·licitin.

La xerrada-col·loqui la impartiran els responsables del telecentre, els quals explicaran els objectius del servei i debatran amb els joves l’ús que poden fer d’aquest servei i analitzaran el futur de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) a la comarca.

S’ha de recordar que al Telecentre de la Ribera d’Ebre ja hi accedeix un nombre considerable de joves als quals se’ls ofereix informació sobre aquesta xerrada, i la seua opinió és tinguda molt en compte a l’hora de planificar els projectes de futur del servei.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: