Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Comencen els cursos de gimnàstica de manteniment per a la gent gran a la Ribera d’Ebre

15 octubre 2003 · Noticies

Els dies 6 i 7 d’octubre es van iniciar les classes del 14è Curs de gimnàstica de manteniment per a la gent gran als municipis d’Ascó, Benissanet, Flix, Garcia, Ginestar, Móra d’Ebre, Móra la Nova, la Palma d’Ebre, Riba-roja d’Ebre, la Torre de l’Espanyol i Vinebre. En dates properes s’iniciarà el curs a Tivissa i hi ha la previsió que enguany s’incorpori per primera vegada a l’activitat el municipi de Rasquera.

Aquests cursos, organitzats pel Departament de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre amb el suport dels ajuntaments implicats, tenen una durada de 100 hores cadascun i són impartits per professorat especialitzat. L’activitat es desenvoluparà fins al mes juny del 2004 i finalitzarà amb una trobada que reunirà en un municipi de la comarca els més de 200 avis inscrits. L’objectiu d’aquests cursos de gimnàstica de manteniment és contribuir a millorar la qualitat de vida de la gent gran de la comarca (majors de 60 anys).

El pressupost de l’activitat es finança amb les aportacions dels beneficiaris del programa, dels ajuntaments participants i del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: