Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Comencen dos cursos de català a distància a Flix i Móra d’Ebre

15 octubre 2003 · Noticies

Aquest dilluns i aquest dimarts, dies 13 i 14 d’octubre, s’han iniciat dos cursos de català per a adults a distància als municipis de Flix i Móra d’Ebre, organitzats pels respectius ajuntaments, coordinats tècnicament pel Servei Comarcal de Català i cofinançats pel Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre. Aquests dos cursos aplegen una trentena d’alumnes catalanoparlants de diferents municipis de la comarca, que es formen per a l’obtenció dels certificats dels nivells intermedi i de suficiència de llengua catalana. Els cursos estan tutoritzats per llicenciats en filologia catalana i i estan vinculats a una prova d’avaluació oficial. L’activitat finalitzarà, respectivament, els dies 21 i 19 de gener de 2004.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: