Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Comença el curs a l’Escola de Formació d’Adults de la Ribera d’Ebre

15 octubre 2003 · Noticies

Avui s’ha iniciat el curs a l’Escola de Formació d’Adults de la Ribera d’Ebre, que s’ha ubicat a l’aula de formació de l’Assemblea Local de la Creu Roja de Móra d’Ebre. En aquest centre s’ofereix la preparació per a les proves d’accés als cicles formatius de grau mitjà als adults de la comarca majors de 17 anys. El curs es prolongarà fins al mes de maig de 2004, moment en què es realitzaran les proves oficials a càrrec de la Direcció General de Formació d’Adults del Departament de Benestar i Família. Fins al mes de gener de 2004 el curs admetrà la incorporació de nous alumnes.

És una activitat del Departament de Benestar i Família que es troba inclosa en el conveni de delegació de competències que mantenen el Departament de la Generalitat i el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: