Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El telecentre amplia els serveis que ofereix a professionals i teletreballadors

2 octubre 2003 · Noticies

El Telecentre de la Ribera d’Ebre, dependent del Consell Comarcal, amplia els serveis que ofereix als professionals i teletreballadors de la comarca. Així, el telecentre ofereix un seguit d’avantatges a l’usuari professional, tals com un servei d’assessorament de dubtes informàtics, la possibilitat de reserva prèvia d’ordinador, impressions en color de petit i gran format (fins a la mida A0), cessió d’espai al servidor del telecentre per a guardar-hi fitxers personals, lliurament d’un nom d’usuari i contrasenya personal, establiment d’una zona específica de teletreball, etc.

El Telecentre de la Ribera d’Ebre té actualment un centenar d’usuaris que podrien acollir-se a aquesta ampliació de serveis. En total, aquest sector d’usuaris representen el 10% dels usuaris totals registrats al telecentre.

A tots els possibles beneficiaris se’ls ha tramès un avís via correu electrònic informant-los d’aquesta possibilitat. Les sol·licituds es podran efectuar a través del web del telecentre, visitant la secció de “Teletreball”. Un cop rebudes les sol·licituds, la Comissió Tècnica del Telecentre les estudiarà i atorgarà les autoritzacions als usuaris.

Web del Telecentre de la Ribera d’Ebre: https://www.riberaebre.org/telecentre/

Móra d’Ebre, 2 d’octubre de 2003

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: