Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Nova oficina del Departament de Benestar i Família a la Ribera d’Ebre

1 octubre 2003 · Noticies

El president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Pere Muñoz, ha assistit avui a l’acte inaugural de l’oficina del Departament de Benestar i Família de la Generalitat a Móra d’Ebre, ubicada al carrer de Bonaire, 37. La inauguració ha anat a càrrec del director general d’Acció Cívica, Josep Lluís Cleries, que ha explicat que el Departament ha efectuat una inversió de 147.370 euros en l’adequació dels locals. A l’oficina hi treballen un responsable i un tècnic d’oficina.

L’oficina de Benestar i Família de Móra d’Ebre és una dependència administrativa d’atenció directa al ciutadà, la finalitat de la qual és acostar l’administració autonòmica a les persones residents a les comarques de la Ribera d’Ebre i la Terra Alta.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: