Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

La Torre de l’Espanyol organitza un curs de tècnica vocal aplicada al cor

29 setembre 2003 · Noticies

El dijous, 2 d’octubre, s’iniciarà a la Torre de l’Espanyol un curs de Tècnica vocal aplicada al cor, de trenta hores de durada, inclòs en la programació d’activitats formatives del Programa Arrels, que impulsen el Departament de Cultura de la Generalitat i el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre amb el suport d’ajuntaments i entitats de la comarca. Al curs s’hi han inscrit setze alumnes, bona part dels quals vinculats a la Coral de la Torre de l’Espanyol, entitat que ha col·laborat en l’organització del curs. Les sessions tindran lloc a la sala d’actes de l’Ajuntament de la Torre de l’Espanyol, els dijous de 21 a 23 h.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: