Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Una vintena de professionals assisteixen a un curs sobre tècniques per millorar l’atenció a les famílies magrebines

22 setembre 2003 · Noticies

Una vintena de professionals dels serveis socials, de la sanitat i de l’ensenyament de la comarca de la Ribera d’Ebre participen avui i demà a unes jornades sobre tècniques d’intervenció amb famílies magrebines. Aquest curs, que es desenvolupa a la seu del Consell Comarcal, a Móra d’Ebre, és promogut i finançat pel Departament de Benestar i Família de la Generalitat de Catalunya i compta amb el suport del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre.

La ponència va a càrrec de la Dra. Amina Bargach, psiquiatra i terapeuta familiar. Ha treballat durant molts anys a Suïssa amb immigrants espanyols en aquell país. Actualment treballa a Tatuà i atén persones que han emigrat a diferents països europeus. Bargach, que disposa d’una experiència àmplia en qüestions relacionades en el camp de la immigració i, en especial, de la d’origen magrebí, aporta als professionals que participen en aquestes jornades els seus coneixements i tècniques per millorar l’atenció que es presta a les persones immigrades d’origen magrebí a la comarca a la Ribera d’Ebre.

El curs ha estat inaugurat aquest matí pel president comarcal, Pere Muñoz, i es porta a terme en el marc del Pla comarcal d’integració dels immigrants, al qual estan adherits la major part dels municipis de la comarca.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: