Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Els ens locals de la Ribera d’Ebre comencen a fer tramitacions en línia

19 setembre 2003 · Noticies

Presentaran les sol·licituds al FEDER i al PUOSC a través de la plataforma tecnològica EACAT.

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, en qualitat d’ens pilot en la implantació de la plataforma tecnològica Extranet de les Administracions Catalanes (EACAT), s’ha reunit aquesta setmana amb els alcaldes i els secretaris dels ajuntament de la Ribera d’Ebre per formar els responsables municipals en qüestions relacionades amb la utilitzaió d’aquest nou servei, que permet als ens locals riberencs efectuar un seguit de gestions administratives en línia. Una de les primeres tramitacions via EACAT que efectuaran els ajuntaments i el Consell Comarcal riberencs serà la propera presentació de sol·licituds de subvencions a les actuals convocatòries del FEDER i del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC). En les sessions formatives també s’han tractat aspectes com la certificació digital, el funcionament de la plataforma per a un signador i un editor, l’administració de la plataforma, les aplicacions actuals de la plataforma i el pla d’actuació en l’àmbit comarcal de la plataforma.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: