Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El grup Leche Pascual anuncia que rehabilitarà el balneari de Cardó

18 setembre 2003 · Noticies

El president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Pere Muñoz, ha assistit aquest dijous, 18 de setembre, a l’acte d’inauguració de la carretera de Rasquera al balneari de Cardó i de la travessera de Darmós (TV-3032), obres finançades per la Diputació. En el decurs de l’acte de Rasquera, el president del grup Leche Pascual, Tomás Pascual, ha anunciat una important inversió, valorada en uns 15 milions d’euros, per rehabilitar i posar en funcionament l’antic balneari de Cardó. Segons Pascual, el grup pretén convertir el balneari de Cardó en un establiment termal d’”alta categoria, perquè gent d’arreu d’Europa pugui gaudir de les aigües i de la bellesa d’aquesta vall”.

L’empresari burgalès ha informat que el futur balneari serà gestionat per l’empresa yhotelera Castillo de Perelada, que tindrà entre 100 i 110 habitacions, i que suposarà la creació d’un centenar de llocs de treball. Actualment, s’està treballant en la redacció del projecte i es preveu que l’obra es pugui culminar en “un any o un any i mig”, segons ha afirmat Tomás Pascual en roda de premsa.

L’alcalde de Rasquera i conseller comarcal, Bernat Pellisa, ha assegurat que aquesta és “la millor notícia que es podia donar al municipi de Rasquera i al de Benifallet”, ja que si bé al balneari s’hi accedeix per Rasquera, està ubicat al terme de la població del Baix Ebre. Pellisa considera que aquesta inversió reactivarà el turisme al nord de les Terres de l’Ebre i generarà uns llocs de treball molt valuosos per als dos municipis afectats.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: