Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre acull una reunió de la Xarxa de Telecentres de Catalunya

17 setembre 2003 · Noticies

– El Consell Comarcal ha creat la conselleria de Noves Tecnologies

La seu del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha acollit avui la setena reunió de la Xarxa de Telecentres de Catalunya, amb la presència d’una trentena de tècnics i dinamitzadors-directors de telecentres d’arreu del país. Aquesta reunió es celebra cada tres mesos a la seu d’un dels 23 telecentres integrats a la Xarxa, i és la primera vegada que l’organització recau en la Ribera d’Ebre.

En el decurs de la sessió s’ha presentat als assistents la nova conselleria de Noves Tecnologies que ha creat el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i que és encapçalada pel conseller comarcal i alcalde de la Torre de l’Espanyol, Antoni Pujals Teixidó. En el seu discurs de benvinguda, el president comarcal, Pere Muñoz, ha destacat la tasca que efectua el Telecentre de la Ribera d’Ebre en la difusió de les noves tecnologies i el teletreball a la comarca, i el projecte d’extensió dels seus serveis a tots els municipis riberencs.

La jornada ha sigut aprofitada també pels responsables del telecentre comarcal per explicar el funcionament d’aquest servei i per donar a conèixer que després d’un any i tres mesos de la seua inauguració ja disposa de gairebé un miler d’usuaris.

Responsable: Departament d’Informàtica 977 40 18 51

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: