Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Divendres comença a Garcia un curs d’artesania del Programa Arrels

17 setembre 2003 · Noticies

Divendres s’iniciarà a Garcia un curs d’artesania titulat Expressió artística amb flors naturals (flors seques, premsades i fresques), inclòs en les activitats del Programa Arrels, que impulsen el Departament de Cultura de la Generalitat i el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre amb el suport d’ajuntaments i entitats de la comarca. Les sessions tindran lloc a la Biblioteca Municipal de Garcia, els dies 19 i 26 de setembre i 3, 10, 17 i 24 d’octubre, en horari de 16 a 20 h. S’hi han inscrit 17 alumnes.

Móra d’Ebre, 17 de setembre de 2003

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: