Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

S’obre el termini d’inscripció a cinc cursos del programa Arrels

11 agost 2003 · Noticies

S’ha obert el termini d’inscrició a cinc cursos del Programa Arrels als municipis de Garcia, Móra d’Ebre i la Torre de l’Espanyol. Aquestes activitats formatives s’iniciaran els mesos de setembre i octubre. En concret, es tracta de cursos d’artesania de flors naturals, a Garcia; d’iniciació al pessebrisme i de cuina de cada dia, a Móra d’Ebre, i de sardanes i cant coral, a la Torre de l’Espanyol. Les persones interessades d’assistir-hi poden sol·licitar una ampliació de la informació i s’hi poden inscriure a l’Ajuntaments de Garcia, a les seus de les entitats col·laboradores de Móra d’Ebre i la Torre de l’Espanyol, o bé a l’Oficina de Serveis a la Joventut del Consell Comarcal.

El Programa Arrels de dinamització de la cultura tradicional i catalana és una iniciativa que s’emmarca en el conveni de col·laboració signat entre el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya per a aquest any 2003. El Consell Comarcal ha concretat amb les entitats i els ajuntaments dels diferents municipis de la comarca un programa de 12 cursos que es desenvolupen durant tot l’any als municipis d’Ascó, Flix, Garcia, Móra d’Ebre, Móra la Nova, la Palma d’Ebre, Tivissa i la Torre de l’Espanyol.

Els dos primers cursos del Programa Arrels d’enguany es van celebrar als mesos de maig i juny a Tivissa (“Com dirigir una entitat”) i a Ascó (“Marc legal i fiscal de les associacions no lucratives”). La resta de cursos pendents, tret dels esmentats anteriorment, són els següents: “Com portar els comptes de l’associació. Comptabilitat bàsica” (Ascó), “Tècniques de ball de gegants” (Flix), “Perfeccionament de la sardana” (Móra la Nova), “Interpretació. Nivell II” (Móra d’Ebre) i “Balls d’envelat o de festa major. Nivell I” (la Palma d’Ebre).

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: