Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal organitza un Curs d’iniciador de piragüisme

11 agost 2003 · Noticies

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, a través de l’Oficina de Serveis a la Joventut, organitza Curs d’iniciador de piragüisme adreçat a joves majors de 16 anys. L’activitat tindrà lloc a les poblacions de Móra d’Ebre i Riba-roja d’Ebre, del 5 al 7 de setembre de 2003.

El curs consta de 12 hores de teoria i 4 hores de pràctica. Les sessions teòriques tindran lloc a Móra d’Ebre i les hores de pràctiques es faran al pantà de Riba-roja amb la col.laboració del Club Nàutic de Riba-roja. El preu d’inscripció és de 100,00 euros. El curs estarà impartit per professorat de la Federació Catalana de Piragüisme.

Les persones interessades poden demanar informació i inscriure-s’hi a l’Oficina de Serveis a la Joventut del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre (Tel. 977 40 18 51, fax. 977 40 04 00 i a/e: joventut@ribera.altanet.org)

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: