Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

L’alcalde de Flix, Pere Muñoz (ERC), elegit com a nou president comarcal

4 agost 2003 · Noticies

L’alcalde de Flix, Pere Muñoz, ha estat elegit president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre en el decurs del ple de constitució de l’ens celebrat el dia 2 d’agost. Pere Muñoz va comptar amb el suport dels cinc consellers del seu grup polític, ERC, i dels cinc consellers del grup del PSC, mentre que l’altre candidat a l’elecció, el fins ara president, Santiago Campos (CiU), va obtenir els nou vots del seu grup.

El nou president va efectuar un discurs en el qual va enaltir els valors de la democràcia i deixà les portes del diàleg obertes als consellers de l’oposició. Muñoz va fer esment al programa de govern que aplicarà d’ara endavant el Consell Comarcal, basat en el benestar dels ciutadans, el desenvolupament de la comarca i la defensa del territori.

També va dedicar una part del seu parlament a recordar les figures riberencs emblemàtics ja traspassats que en temps difícils van mantindre un compromís amb la Ribera d’Ebre i la seua gent, tals com l’escriptor Artur Bladé i Desumvila, l’estudiós Carmel Biarnès, el miravetà Josep M. Sáez i l’exalcalde d’Ascó, Joan Carranza, entre
d’altres.

L’acte d’investidura del president comarcal va estar envoltat d’expectació, amb l’assistència d’unes 150 persones que omplien de gom a gom la sala d’actes del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre. Entre els assistents a l’acte hi havia veïns de tots els pobles de la comarca, alcaldes, diputats autonòmics i provincials, i representants
dels diferents àmbits de la societat riberenca.

El president sortint, Santiago Campos, també va fer ús de la paraula per exposar el punt de vista del seu grup sobre l’acord de govern al quan han arribat ERC i PSC, i va fer un repàs de les principals accions que ha tirat endavant el Consell Comarcal riberenc des que fou constituït l’any 1988.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: