Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal ha presentat el nou web

1 agost 2003 · Noticies

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre va presentar el dijous 31 de juliol, a la seu de l’ens, el nou lloc web de la institució comarcal. Entre les novetats d’aquest web hi ha la inclusió de la nova destinació turística Ilercavònia, amb els seus productes turístics Camí de Sirga, la Ruta del Temple i Ilercavònia terra d’Ibers; una àmplia i detallada informació dels municipis de la comarca, els seus serveis, entitats, establiments turístics, festes, agenda, llocs d’interès… i la informació relacionada amb el propi CCRE, els seus serveis i les activitats que es porten a terme, les quals figuraran periòdicament al nou apartat denominat actualitat.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: