Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

La UETE debat a Móra d’Ebre sobre qualitat en el sector de l’hostaleria

24 juliol 2003 · Noticies

Móra d’Ebre ha celebrat aquesta setmana un curs de la Universitat d’Estiu de les Terres de l’Ebre (UETE) sobre aspectes de qualitat i excel·lència en el sector de l’hostaleria i la restauració. L’objectiu del curs era plantejar la importància de la gastronomia i la restauració de qualitat en l’activitat turística, abordar aspectes nutricionals d’interès per a la restauració de qualitat, explicar el règim normatiu de la restauració i hostaleria, i establir criteris de qualitat en restauració i hostaleria.
La presidenta de l’associació de la UETE, Pepín Beltran, que va assistir a la sessió inaugural del curs, celebrada el dilluns dia 21, es va felicitar pel fet que l’edició d’enguany aquesta universitat estiuenca ha enregistrat un increment d’inscripció dels alumnes professionals. En opinió del Beltran, aquest fet avala l’interès que desperten els cursos de la UETE i la utilitat que tenen en la societat.
Les sessions del curs de Móra d’Ebre, amb la presència de 12 alumnes, s’han desenvolupat a la seu de la Biblioteca Comarcal. El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha sigut un any més l’entitat patrocinadora del curs mentre que l’Ajuntament de Móra d’Ebre s’ha fet càrrec de la cessió del local.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: