Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Telecentre de la Ribera d’Ebre crea el seu lloc web

23 juny 2003 · Noticies

El Telecentre de la Ribera d’Ebre celebra aquest mes de juny el primer aniversari de funcionament. Coincidint amb aquesta data, el Telecentre ha creat un web a través del qual dóna informació de les seues activitat, en especial les relacionades amb la formació. El web del Telecentre de la Ribera d’Ebre inclou els apartats següents: Què és el Telecentre?, On trobarem el Telecentre?, Què es pot fer al Telecentre?, Qui pot vindre al Telecentre?, Notícies del Telecentre, Formació, Com és el Telecentre?, Què és el Teletreball? i Què fa el Telecentre per a la comarca?

El Telecentre de la Ribera d’Ebre ha acoseguit 700 usuaris registrats en el seu primer any de funcionament, dels que 540 són residents a la Ribera d’Ebre i 160 residents fora de la comarca, amb 5.932 hores de connexió a Internet. Quant a formació, el Telecentre ha efectuat cursos de qüestions relacionades amb la informàtica i les noves tecnologies per a 105 alumnes, tots de la comarca, amb un total de 969 hores de formació. L’adreça web és https://www.riberaebre.org/telecentre.

Móra d’Ebre, 30 de juny de 2003

Més informació: Departament d’Informàtica. Tel. 977 40 18 51

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: