Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

La Penya Ciclista Ribera d’Ebre promociona la marca turística Ilercavònia

17 juny 2003 · Noticies

Els integrants de la Penya Ciclista Ribera d’Ebre lluiran d’ara endavant un maillot amb la publicitat de la marca turística Ilercavònia, que impulsa el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre. Avui s’ha presentat la nova equipació de la Penya, patrocinada pel Consell Comarcal, en el decurs d’un acte que ha comptat amb la presència dels dirigents de la Penya Ciclista i del president comarcal, Santiago Campos. La presentació en ocasió de la segona etapa de la 83a edició de la Volta Ciclista a Catalunya, entre Móra d’Ebre i el Morell, una etapa de 183,6 km, patrocinada pel Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i que transcorre pels municipis de la comarca de Móra d’Ebre, Móra la Nova, Vinebre i Ascó. .

Móra d’Ebre, 17 de juny de 2003

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: