Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre permet des d’avui realitzar tràmits mitjançant Internet

27 octubre 1997 · Noticies

Des d’avui, els ciutadans que vulguin concertar una cita amb càrrec electe o tècnic municipal, aixecar queixes, suggeriments i incidències respecte el funcionament del consell; fer peticions a l’oficina del consumidor i iniciar la declaració de bé cultural d’interès local podran fer-ho des de casa, sense desplaçar-se a la seu del consell. Només cak visitia la pàgina www.riberaebre.org/tramits .

Les persones que vulguin accedir a la finestreta on-line hauran de disposar d’un certifica personal d’identificació digital (id cat). L’Id cat es pot demanar a la pàgina www.idcat.cat o al Telecentre de la Ribera d’Ebre a Móra d’Ebre ( obert de dilluns a divendres; al matins de 10 a 14h i 17 a 20h a les tardes).

Els quatre tràmits inicials s’ampliaran en funció de les demandes dels ciutadans. Està previst, però, que en breu el ciutadans també puguin disposar d’informació dels diferents tràmits i consultar l’estat dels tràmits que hagin iniciat entre d’altres opcions.

Tot això gràcies a l’e-trac, el mòdul de gestió de sol•licituds i tràmits per Internet integrat a la plataforma del Consorci de l’Administració Oberta de Catalunya (AOC) amb la col•laboració del Consell Comarcal.

La posada en marxa de la finestreta on-line del consell converteix la Ribera d’Ebre en la primera comarca de Catalunya en què totes les administracions locals ( ajuntaments i consell comarcal ) permeten realitzar tràmits mitjançant Internet.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: