Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Benvinguda de la presidenta

‪+34 648 54 42 36‬ 20141213_000450Benvolguts riberencs i benvolgudes riberenques,

Com a presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, i en nom de tot l’equip de govern, em plau poder compartir amb tots vosaltres l’estima per la comarca i, així mateix, la informació que l’ens comarcal posa a la vostra disposició en aquest web per tal que en feu ús.

El Consell Comarcal és l’ens supramunicipal més proper als ajuntaments i que ens permet mancomunar serveis i vetllar per la qualitat de vida de cadascuna de les persones dels nostres pobles i, així, que puguem accedir als serveis en igualtat de condicions.

El lloc web del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre us n’apropa la informació més rellevant, que podeu consultar des de casa vostra 365 dies a l’any les 24 hores del dia. Hi trobareu els serveis que oferim i com podeu arribar a nosaltres perquè us ajudem per diverses vies. El nostre desig és que us trobeu amb una eina útil i, per això, els tècnics dels diversos departaments l’actualitzen amb un contingut pràctic, àgil i entenedor. Hi trobareu tots els serveis que prestem tant a entitats locals, empreses i autònoms com a tota la ciutadania en general.

Us animo, doncs, a endinsar-vos en aquest web i que ens conegueu una mica més.

Per la meua part, us ofereixo el meu treball per compartir, cohesionar i fer de la Ribera d’Ebre un referent.

Gemma Carim
Presidenta

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: