Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre al costat de l’equip de robòtica STemotions

7 juny 2021 · Noticies

El passat dissabte, 5 de juny, va tenir lloc la desena edició de la FIRST LEGO League Challenge. Es tracta d’un esdeveniment en què la ciència, la tecnologia i la innovació són protagonistes alhora que promou els valors del treball en equip i la capacitat emprenedora entre nenes i nens i joves. La temàtica d’aquesta edició, sota el lema RePlay, girava a l’entorn de les noves formes de redefinir i revolucionar la manera de jugar, de fer esport i de moure’ns. 

Sis membres de l’equip STemotions del Col·legi Santa Teresa de Móra d’Ebre van defensar el seu projecte d’Innovació de manera virtual davant d’un jurat de científics. Des del servei d’emprenedoria del Consell Comarcal es va donar suport en el projecte realitzant diferents tallers i en l’elaboració del model de negoci Canvas. Quatre representats de l’equip van poder viatjar al Palau Firal de Tarragona i de manera presencial van poder defensar el joc del robot. STemotions es va emportar dos primers premis: Premi al Joc del robot i Premi a Joves Promeses. 

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: