Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Els consells comarcals ebrencs fan una crida a la ciutadania a limitar al màxim la mobilitat per frenar els contagis de Covid-19

25 gener 2021 · Noticies

Davant l’evolució de la pandèmia a la regió sanitària de les Terres de l’Ebre amb un risc de rebrot per sobre de la mitjana de Catalunya, se situa en 916, i una velocitat de propagació, Rt, de 0,95; els presidents i les presidentes dels consells comarcals del Baix Ebre, el Montsià, la Terra Alta i la Ribera d’Ebre fan una crida a la ciutadania de les Terres de l’Ebre perquè redueixi la mobilitat i la interacció social i respecti les mesures d’higiene. Així, els responsables dels consells comarcals demanen als ebrencs i ebrenques que:

– Limiten al màxim la mobilitat, que eviten sortir si no és imprescindible. En aquest sentit, els consells comarcals ebrencs han fomentat el teletreball entre les seues plantilles i només es desplacen al centre de treball aquells treballadors que han de garantir de forma presencial la prestació dels serveis que ofereixen els ens comarcals.

– Redueixen la interacció social com a mesura per a reduir els contagis i aconseguir doblegar la corba. – Respecten les mesures de seguretat que indica el departament de Salut: mascareta, distància social, higiene de mans i ventilació.

– Compleixen la quarantena domiciliària si són positius per Covid-19 o han estat en contacte amb un positiu i el servei d’epidemiologia els ha posat també en quarantena, tot i tenir una prova amb resultat negatiu.

– Respecten les mesures aprovades pel Procicat i vigents fins al 7 de febrer per reduir els contagis entre les quals s’inclou el confinament municipal i les trobades d’un màxim de 6 persones de dues bombolles de convivència, així com les mesures addicionals adoptades pels ajuntaments. Finalment, els presidents i les presidentes dels consells comarcals de les Terres de l’Ebre demanen la implicació de la ciutadania per pal·liar la situació de tensió al sistema sanitari ebrenc.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: