Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Reforç i nous serveis de la línia d’atenció contra la violència masclista

17 març 2020 · Noticies

La crisi del Coronavirus ha fet que els Serveis d’informació i atenció a les dones (SIAD) dels Consells Comarcals hagin suspès l’atenció individualitzada tot i que continuen oferint el servei telefònicament.

A més,  els SIAD estan reforçant l’atenció telefònica de la Línia d’Atenció Contra la Violència Masclista, de manera temporal. En el cas de la Ribera d’Ebre, les persones que necessitin el servei poden trucar directament al Consell 977401851 (de9.30h a 13.30h) o també al  650 11 5656 (la resta del dia).

La línia 900 900 120 contra la violència masclista facilita ara també una línea de whatsapp per garantir l’atenció a les dones en situació de violència masclista durant el confinament a través del número 671778540.

El SIAD és un espai d’acollida i punt de referència de les dones de la Ribera d’Ebre, on anar per resoldre necessitats, dubtes o obtenir assessorament jurídic per fer tràmits. El servei abraça tots els àmbits de la dona: social, jurídic, psicològic i laboral, i es coordina amb l’àrea serveis socials i altres departaments del Consell Comarcal però també en tot l’àmbit de les Terres de l’Ebre, per donar una millor atenció.

Serveis que ofereix el SIAD:

• Informar dels recursos comunitaris d’atenció social, legal, laboral i afavorir-ne l’ús per part de les dones.

• Promoure xarxes de relació positiva i d’ajuda mútua.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: