Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Els comerciants riberencs ja es poden apuntar al Seminari d’Aparadorisme del Ribera d’Ebre VIVA

29 gener 2018 · Noticies

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre organitza aquest any un seminari d’aparadorisme, a través del programa Ribera d’Ebre VIVA, i com a activitat formativa per al sector comercial de la comarca. Aquesta formació, subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, està destinada a comerciants, i també a emprenedors i emprenedores d’aquest sector, amb l’objectiu que coneguin diferents tècniques i conceptes específics de l’aparadorisme i, així, poder iniciar un procés de canvi de la imatge dels seus negocis, aplicant el que aprenguin en aquestes sessions. El treball grupal també vol crear un espai de coneixement i debat entre els assistents perquè, més enllà de la teoria exposada, aquests s’acabin aplicant en el punt de venda.

I és que l’aparador és, en molts casos, la carta de presentació d’un comerç. Amb aquesta visió, l’especialista en aparadorisme i interiorisme, Mònica Pla, donarà eines i pautes per ajudar a millorar la competitivitat i professionalitzar les empreses riberenques, incidint en temes com l’exposició del producte, la composició de l’espai, l’escenografia o la il·luminació… tots ells, elements persuasius que poden influir al vianant perquè entri dins l’establiment.

Obertes les inscripcions

El seminari durarà quatre setmanes, del 20 de febrer al 22 de març, amb un total de 20 hores formatives. Està estructurat en dues sessions per setmana: una primera teòrica i una segona pràctica, pensada per aplicar els coneixements que s’han après en la sessió anterior. S’abordaran temes com que es necessita per fer un bon aparador, les formes d’inspiració i creativitat, la importància dels colors o els passos per realitzar l’aparador.

Les sessions formatives es duran a terme a la seu del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, a la Plaça Sant Roc, 2 de Móra d’Ebre, en horari de migdia, de 3 a dos quarts de 6 de la tarda, per tal d’adaptar-se a la disponibilitat horària dels comerciants.

Els comerciants, emprenedors i emprenedores del sector comercial la Ribera interessats ja es poden inscriure al Seminari, una de les accions que s’impulsen aquest 2018 dins el Pla de Dinamització Comercial 2016-2010.

Més informació o inscripció podeu omplir aquest formulari.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: