Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre aposta per la promoció coordinada del territori amb la signatura de l’onzè Conveni Corner

23 febrer 2017 · Noticies

Conveni Corner 2017El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha signat, aquest migdia a Deltebre, l’acord que regula la participació conjunta i coordinada de diverses institucions en fires nacionals, estatals i internacionals, promogudes per l’Agència Catalana de Turisme i pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona.  La ratificació d’aquest compromís s’ha fet a través de la signatura del Conveni Corner, que arriba enguany a la seva onzena edició i que preveu, també, realitzar campanyes publicitàries i accions de comunicació conjuntes en l’àmbit estatal i internacional, sota el paraigua del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona.

Així, aquest 2017 han subscrit l’acord el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, els consells comarcals de la Ribera d’Ebre i de la Terra Alta, i els ajuntaments d’Alcanar, l’Ametlla de Mar, l’Ampolla, Amposta, Ascó, Camarles, Deltebre, Jesús (EMD), Sant Carles de la Ràpita, Tivissa i Tortosa.

Promoció al Regne Unit

Com a novetat, el conveni d’enguany recupera la presència a esdeveniments de promoció turística a l’estranger, concretament al Regne Unit, amb l’objectiu d’incidir en aquest important mercat emissor. Així, l’acord estableix l’assistència a la fira WTM World Travel Market de Londres. També s’ha previst la presència a certàmens habituals al calendari dels ens turístics de casa nostra: Fitur (Madrid), Navartur (Pamplona) i B-Travel (Barcelona).

El Conveni Corner estableix, també, la realització d’accions de màrqueting i publicitat conjuntes als mercats emissors més importants de les Terres de l’Ebre. Concretament, es contempla desplegar dues campanyes a mitjans radiofònics adreçades al mercat estatal i català, i dues més a mitjans on-line per dur l’oferta turística als portals dedicats a la contractació de viatges i paquets turístics. Les campanyes estan destinades a la difusió dels recursos i productes turístics més destacats del territori i dels atractius dels municipis que s’hi adhereixen.

Bones perspectives per enguany després d’un 2016 molt positiu

El Patronat de Turisme de la Diputació preveu que els nivells d’ocupació turística segueixin aquest 2017 amb una tendència a l’alça ja experimentada en l’anterior exercici, quan es van registrar 1,5 milions de pernoctacions i l’arribada de mig milió de visitants a les Terres de l’Ebre, amb una mitjana de tres dies d’estada. Això va suposar un augment del 8% de l’ocupació turística.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: