Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

L’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre acull una jornada sobre violència masclista

20 octubre 2016 · Noticies

L’Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre va organitzar, aquest dimecres, una jornada interdisciplinar per abordar situacions de violència masclista. Una sessió que va tenir lloc a la sala d’actes de l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre i es va dirigir especialment als departaments, organismes i serveis de l’equip comarcal de seguiment del protocol de la violència masclista, així com a tota la primària de salut (metges de capçalera) i social (EBAS).

L’objectiu de jornades com aquesta, molt centrada en la part pràctica, és treballar la detecció i la intervenció en els casos de la violència masclista tenint en compte el protocol d’intervenció existent. En aquest cas la Dra. Esther Carrasco, del Centre d’Atenció Primària de Sant Carles de la Ràpita, va ser l’encarregada de presentar diversos casos dins d’aquest context.

La sessió també va comptar amb la presència de Gemma Carim, presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre; el Dr. Joan Galbany, director de l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre; i la Dra. Maria Ferré, directora del servei d’atenció primària de Terres de l’Ebre.

L’equip comarcal de seguiment del protocol de la violència masclista el formen l’Institut Català de les Dones, l’equip d’assessorament psicopedagògic, l’ABS Móra d’Ebre i Móra la Nova, el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, els Serveis Socials, el SIAD, Joventut i l’EAIA, l’Hospital Comarcal, el centre de salut mental de Móra d’Ebre, l’OTG, el cos de Policia Local, els Serveis Territorials de Justícia, la Fiscalia, el CIE i el Grup d’atenció a la Víctima dels Mossos d’Esquadra.

Jornada violència de gènere Hospital Comarcal Móra d'Ebre

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: