Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Joventut Ribera d’Ebre s’estrena a Instagram amb un concurs de fotografia de les festes majors de la comarca

21 juliol 2016 · Noticies

Instajove

Clica a la imatge per accedir al perfil d’Instagram.

El Servei de Joventut del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha estrenat un nou compte a la xarxa Instagram amb el nom @joventutriberadebre per apropar-se als joves de la comarca que estan presents en aquesta xarxa i donar-los-hi a conèixer els recursos que posen a la seva disposició. El compte a instagram se suma al que ja té Joventut al Facebook i al blog riberaebre.net/joventut, els quals gestionen des de fa temps amb continguts interessants per als ciutadans riberencs oferint-los suport i assessorament en matèria de treball, habitatge, associacionisme, formació i altres programes específics dirigits als joves, com Garantia Juvenil i Ribera Músic.

Concurs de fotos de les festes majors

Per estrenar-se a Instagram i promocionar el seu nou perfil a les xarxes, a més, Joventut ha engegat un concurs fotogràfic sota el títol “Com vius les festes majors?” on conviden els joves riberencs a compartir les imatges de les festes majors dels pobles. Podeu compartir aquesta informació perquè arribi al major nombre de joves de la Ribera! Per correu, per facebook, per twitter o per whattsapp, a què esperes?

 

El premi: dues entrades a Port Aventura

Tots aquells que hi vulguin participar han de tenir entre 14 i 35 anys, ser seguidors de @joventutriberadebre i tenir un perfil públic en aquesta xarxa social. Pel que fa a les imatges, han de ser originals i han de mostrar com els joves riberencs gaudeixen de les festes majors de la comarca. A més, es valorarà que les fotografies penjades transmetin valors positius com ara la participació, la inclusió o les tradicions, a més de la tècnica i l’originalitat. Es tindran en compte aquelles captures publicades entre el 22 de juny i el 25 de setembre que estiguin etiquetades amb #REjoveFM2016 i que etiquetin també al perfil @joventutriberadebre.

La fotografia guanyadora serà seleccionada per un jurat format pel Consell Comarcal, una de les tècniques de Joventut i tres persones més relacionades amb el món de l’art. L’autor de la millor imatge s’endurà dues entrades a Port Aventura.

 

Trobareu més informació al web de Joventut, a la seva pàgina de Facebook i al seu perfil d’Instagram.

 

Descarrega’t les bases del concurs en aquest enllaç.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: