Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Alumnes del col·legi Santa Teresa visiten la seu del Consell Comarcal

25 abril 2016 · Noticies

Fins a 53 alumnes de l’escola Santa Teresa de Móra d’Ebre han visitat la seu del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre per conèixer de prop aquesta institució. La visita s’emmarca en la Setmana Cultural que el centre educatiu celebra cada any coincidint amb la Setmana Cultural del municipi, i durant la qual alternen la visita a l’Ajuntament de Móra d’Ebre i al Consell, segons l’any.

El grup, format per escolars de primer i segon curs de Primària i tres mestres, han pogut recórrer les instal·lacions i conèixer els diferents departaments tècnics comarcals, on se’ls ha explicat la seva tasca de suport als 17 pobles i els serveis que presten als gairebé 23.000 ciutadans que viuen a la comarca. També s’han pogut trobar amb la presidenta de la Ribera d’Ebre, Gemma Carim, qui els ha explicat de primera mà quines són les seves responsabilitats al capdavant de l’ens comarcal. Les tècniques de Joventut s’han encarregat de dinamitzar la visita, explicant-los detalls com l’any de fundació de la institució (1987) o la creació del seu logotip i bandera amb el riu com a símbol de la Ribera d’Ebre, o el motiu pel qual sent un ens de tota la comarca està situat a Móra d’Ebre.

Abans de marxar els alumnes s’han fet una fotografia de grup a les portes del Consell amb la presidenta.

alumnes de 2n curs de Primària

Alumnes de 2n curs de Primària de l’escola Santa Teresa amb la presidenta del Consell Comarcal, Gemma Carim i les seves mestres.

alumnes de 1r cursa de Primària

Foto de grup dels alumnes de 1r curs de Primària amb la presidenta, Gemma Carim, i la seva mestra, durant la visita al Consell.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: