Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Joventut convoca el 10è Concurs de Postal de Nadal per escollir la imatge nadalenca del Consell Comarcal

6 novembre 2015 · Noticies

10è concurs postals de Nadal de la Ribera d'EbreL’Àrea de Joventut organitza una nova edició, la desena ja, del Concurs de Postals de Nadal per a joves de la comarca d’entre 15 i 35 anys. El disseny guanyador servirà, un any més, com a imatge del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre per felicitar les properes festes nadalenques als seus compromisos institucionals. El premi està dotat amb 250 euros.

Les obres originals, un màxim de dues per cada participant, s’han de fer arribar com a molt tard el divendres 4 de desembre a la seu del Consell Comarcal, a Móra d’Ebre. El jurat estarà format per representants del Consell Comarcal, el Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre i l’Escola d’Art de Móra la Nova, que valoraran la concreció, la qualitat, l’originalitat i la tècnica de la postal nadalenca. Un dels requisits és que el motiu estigui relacionat amb la Ribera d’Ebre.

L’any passat el guanyador i autor de la postal nadalenca del Consell Comarcal va ser un jove de la Palma, Aleix Vernet, amb l’obra “El pi del Pino nevat”.

Podeu descarregar-vos les bases del 10è Concurs de Postals de Nadal en aquest enllaç.

La iniciativa compta amb el suport de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

 

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: