Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Aprovat el conveni de col·laboració amb l’Administració Oberta de Catalunya per la millora de la prestació dels serveis públics amb la utilització de les TIC

30 abril 2015 · Noticies

web 1El ple del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha aprovat per unanimitat el conveni de col·laboració amb el Consorci de l’Administració Oberta de Catalunya (AOC) relacionat amb la prestació de serveis d’assistència tècnica per a la millora dels serveis públics dels municipis de la comarca mitjançant la utilització de les tecnologies de la informació i les comunicacions (TIC).

Segons aquest conveni, que comporta una assignació de 14.430 euros a l’ens comarcal per part del consorci AOC, permetrà, entre altres, la realització d’activitats com el suport de proximitat als ajuntaments de la comarca en temes de gestió de projectes de millora i d’implantació de les TIC, la prestació del servei de certificació digital, suport als ajuntaments en l’ús d’EACAT, promoció, suport, formació i assessorament en la implantació dels serveis que s’ofereixen als ens locals.

El president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Jordi Jardí, ha expressat, en nom del govern comarcal i de la resta de grups polítics, “la felicitació pública” als tècnics de l’ens comarcal “perquè som dels pocs consells comarcals de Catalunya que compleixen al cent per cent pes expectatives que es marquen des de l’AOC”.

Durant la seva compareixença davant els mitjans de comunicació, el president comarcal també ha fet referència a la informació facilitada al ple sobre el projecte de renovació i substitució dels contenidors impulsat pel Consorci per a la Gestió dels Residus municipals de les comarques de la Ribera d’Ebre, Terra Alta i Priorat. Segons Jardí, el consorci “continua en la seva dinàmica de millorar el servei, modernització i optimització de recursos”. En aquest sentit, Jordi Jardí ha avançat que el proper 22 de maig s’obriran les pliques per l’adjudicació dels nous contenidors i l’adquisició de dos nous camions tricompartimentats.

El ple comarcal també ha aprovat per unanimitat la dissolució del Consorci per a l’execució del Pla de Dinamització Turística de les Terres de l’Ebre, un cop assolits els seus objectius fundacionals.

D’altra banda, el ple també ha aprovat per unanimitat la moció presentada pel grup comarcal d’Esquerra Republicana de Catalunya-Acord Municipal pel reconeixement i la restitució de la memòria dels deportats als camps d’extermini nazi, en el 70è aniversari de l’alliberament de Mauthausen.

web 2

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: