Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Comença l’acció formativa sobre soldadura, organitzada pel Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre amb la col·laboració de 10 ajuntaments de la comarca

4 març 2015 · Noticies

1web El passat 2 de març es va iniciar l’acció formativa Soldadura amb elèctrodes revestits de xapes i perfils d’acer carboni amb elèctrodes bàsics dins del curs “Soldadura amb elèctrodes i revestit i TIG”, en el marc del Programa Treball i Formació.

La inauguració va anar a càrrec del conseller del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Antonio Suárez, el qual va explicar que es tracta d’una formació professionalitzadora, que tindrà una durada de 90 hores i que, complementada amb l’experiència que rebran, podrà servir per poder augmentar les possibilitats dels participants per a trobar feina i millorar el seu currículum professional. Alhora va agrair a l’Ajuntament d’Ascó per poder impartir aquesta formació al centre de formació municipal Josep Mur del municipi asconenc.

Aquest programa, que va començar a finals de novembre de 2014 i que té una durada de 6 mesos, ha permès incorporar 13 persones a la brigada dels ajuntaments d’Ascó, Benissanet, Flix, Garcia, Ginestar, Móra d’Ebre, Móra la Nova, la Palma d’Ebre, Riba-roja d’Ebre i Vinebre, realitzant tasques de neteja, manteniment i millora d’espais públics i zones naturals.

El Programa Treball i Formació està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i amb el finançament del Servei Públic d’Ocupació Estatal i el Fons Social Europeu.

2web  3web

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: