Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Finalitza el Pla d’Ocupació Ribera d’Ebre 2014 impulsat per la Diputació de Tarragona, en col·laboració amb el Consell i els ajuntaments

15 desembre 2014 · Noticies

1web 12-12-14 Finalitza pla ocupacio DIPTA CCRE 2014 2La seu del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha acollit l’acte institucional de cloenda del Pla d’Ocupació Ribera d’Ebre 2014.

Aquest pla d’ocupació és un projecte ocupacional de 6 mesos, adreçat a persones en atur, i impulsat per la Diputació de Tarragona en col·laboració amb el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i els ajuntaments de la comarca.

L’acte de cloenda ha comptat amb la participació del conseller comarcal Josep Bru, i de Gemma Bonet, responsable d’ocupació de l’àrea de recursos humans de la Diputació de Tarragona.

L’equip de treball d’aquest pla d’ocupació, format per cinc treballadors -1 responsable i 4 peons-, ha desenvolupat tasques de neteja, desbrossament, prevenció d’incendis i altres treballs de manteniment i millora de l’entorn a diversos municipis de la Ribera d’Ebre.

Els participants han rebut formació general adequada a les necessitats del grup i formació específica relacionada amb la prevenció de riscos laborals.

El conseller comarcal Josep Bru ha agraït la “feina ben feta” per l’equip de treball i ha afegit que, des de la institució comarcal, “esperem que aquesta experiència juntament amb la formació que heu rebut  us pugui servir per poder augmentar les vostres possibilitats per a trobar feina”.

Durant la cloenda, s’ha impartit el mòdul formatiu “Com fer front a la recerca de feina”, i s’han fet les entrevistes finals de valoració als usuaris per tal de conèixer el seu grau de satisfacció envers el Pla d’Ocupació.

Aquest projecte forma part del Pla de foment de l’ocupació 2014 que la Diputació de Tarragona ha impulsat amb l’objectiu de reforçar les polítiques actives d’ocupació, amb una actuació dirigida al conjunt del territori i repartida entre les 10 comarques de la demarcació.

2web 12-12-14 Finalitza pla ocupacio DIPTA CCRE 2014

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: