Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El grup d’empreses de la fruita dolça de la Ribera d’Ebre, guardonat amb el Premi Cambra 2014 a la millor estratègia i iniciativa

31 octubre 2014 · Noticies

1 web Premis Cambra 2014 (1)Ahir a la nit, a l’hotel Villa Retiro de Xerta, va tenir lloc l’acte de lliurament dels Premis Cambra 2014, organitzats per la Cambra de Comerç de Tortosa.

Un dels dotze guardonats va ser el grup d’empreses de la fruita dolça de la Ribera d’Ebre, que va rebre el Premi Cambra 2014 a la millor estratègia i iniciativa.

L’encarregat de lliurar el Premi va ser el president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Jordi Jardí, i Marc Piñol, gerent del grup fruiter de Benissanet va recollir el guardó en representació de les empreses de la comarca.

El text del vídeo de presentació del premi a les empreses de fruita dolça de la Ribera d’Ebre feia referència, entre altres aspectes, a que el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, va posar en marxa fa quatre anys el projecte Ribera d’Ebre VIVA-Treball a les 7 comarques, amb el suport del Servei d’Ocupació de Catalunya, els Fons Socials Europeus i el Ministerio de Empleo y Seguridad Social-Servei Públic d’Ocupació Estatal, “per dinamitzar l’activitat econòmica de la comarca, generar ocupació i fomentar la col·laboració público-privada”. A més, es va recordar que “un dels objectius del projecte Ribera d’Ebre VIVA és facilitar l’entrada a nous mercats internacionals de les empreses comercialitzadores de fruita dolça de pinyol de la comarca. Paral·lelament es treballa per aconseguir que les empreses de fruita dolça augmentin la penetració en supermercats regionals a través de la cooperació empresarial amb d’altres zones productores del país”.

Finalment també es va destacar els viatges de prospecció comercial cap al mercat internacional, prioritzat pels empresaris, recorrent diversos països com Holanda, Rússia, o Bielorússia, “amb un elevat grau de satisfacció per part dels empresaris participants que han costejat íntegrament aquests viatges”.

En aquest tercera edició dels Premis Cambra, la Cambra de Comerç de Tortosa va lliurar una dotzena de premis a empreses i dos reconeixements a entitats pel seu compromís amb el territori ebrenc. L’acte de lliurament també va incloure l’actuació de l’actriu i cantant Nina i un sopar networking a peu dret amb més de 250 assistents, entre els quals hi van ser presents representants de diverses empreses de la comarca.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: