Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre col·labora en l’adquisició de kits de suport social de Creu Roja

27 octubre 2014 · Noticies

1 web 27-10-14 Kits CCRE Creu Roja 1L’àrea de Serveis a les Persones del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha col·laborat econòmicament en l’adquisició de kits de suport social de la Creu Roja, per tal d’ajudar a alleugerir la situació econòmica de les persones que pateixen els efectes de la crisi, cobrint les necessitats bàsiques alimentàries, higièniques i de consum mínim.

En total s’han adquirit 69 kits, 23 d’alimentació familiar, 20 de neteja de la llar, 10 d’higiènic home i 16 d’higiènic dona. Per aquesta actuació, el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre aporta 1328,25 euros, que correspon al 75 per cent del cost real d’aquestos kits. El 25 per cent restant del cost l’assumeix Creu Roja.

A partir de les necessitats detectades i amb una valoració prèvia dels criteris de perfil social, aquets kits es repartiran, el que resta d’aquest any, entre les 34 famílies més desfavorides de la comarca. Concretament aquesta distribució es farà a les poblacions de Móra d’Ebre, Móra la Nova, Flix, Ascó, la Torre de l’Espanyol, Vinebre, Tivissa, Riba-roja d’Ebre, Rasquera i Miravet.

Cal recordar que aquestes ajudes de suport se sumen a les que s’ofereixen durant l’any en format de lots d’aliments procedents d’excedents comunitaris, on intervé la Creu Roja i altres entitats del tercer sector.

2 web 27-10-14 Kits CCRE Creu Roja 1

3 web 27-10-14 Kits CCRE Creu Roja 1

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: