Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El dispositiu d’inserció laboral del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre col·labora amb empreses realitzant mapes ocupacionals

24 octubre 2014 · Noticies

2webEl Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, en el marc del Projecte Ribera d’Ebre VIVA, continua donant suport i atenció a les persones desocupades a través del dispositiu d’inserció laboral, col·laborant amb les empreses de la comarca en la realització d’estudis de perfils professionals o mapes ocupacionals

Els mapes ocupacionals són una eina molt útil tant per a les empreses com per a les persones aturades en recerca de feina. A les empreses els serveix d’ajuda per identificar quin tipus d’habilitats ha de tenir una persona per ocupar un lloc de treball concret i com detectar aquestes habilitats en un procés de selecció. A les persones aturades, que participen al dispositiu d’inserció laboral, els permet ajustar el seu objectiu laboral segons les seves habilitats i els requeriments que les empreses han destacat en els mapes ocupacionals.

Durant els tres darrers anys i en el marc del projecte Ribera d’Ebre VIVA, s’han dut a terme un total de 120 mapes ocupacionals a empreses de la comarca, sent els perfils professionals més demandats pels empresaris els d’ajudant de cuina, ajustador mecànic i comercial. També cal destacar el perfil d’ajustador mecànic  com el que més possibilitats d’ocupació té en el sector industrial de la comarca.

El dispositiu d’inserció laboral del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre,  desenvolupat pel projecte Ribera d’Ebre VIVA, està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc del projecte “Treball a les 7 comarques” i amb el finançament del Servei Públic d’Ocupació Estatal i el Fons Social Europeu.

1web

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: