Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El director general de Joventut de la Generalitat de Catalunya, Toni Reig, visita l’alberg Mas de la Coixa de Móra la Nova

21 juliol 2014 · Noticies

A la visita també hi ha participat el conseller comarcal de Joventut, Ivan Vilanova

El director general de Joventut de la Generalitat de Catalunya, Toni Reig, ha visitat l’alberg Mas de la Coixa de Móra la Nova. L’objectiu d’aquesta visita ha estat conèixer de primera mà les instal·lacions de l’establiment i participar per un dia en les activitats que realitzen els nens i nenes de 5 a 16 anys que s’hi troben allotjats gaudint de les colònies d’handbol del programa “L’estiu és teu”, del Departament de Benestar Social i Família.

A més, el director general de Joventut ha compartit el dinar amb els nens i els monitors i ha pogut parlar amb ells sobre el desenvolupament de les colònies i les instal·lacions de què disposa l’alberg Mas de la Coixa. També han estat presents en la visita el conseller comarcal de Joventut del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Ivan Vilanova, el director de l’àrea de programes Xanascat de l’Agència Catalana de Joventut, Pep Serrano; la coordinadora territorial de Joventut a les Terres de l’Ebre, Teresa Marcelino; l’alcalde de Móra la Nova, Ferran Bladé i el regidor de Joventut de Móra la Nova, Joan Crespillo.

web dtor gral JoventutL’Alberg Mas de la Coixa pertany a la Xanascat, la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya, amb instal·lacions òptimes per al temps de lleure, un servei de qualitat i respecte pel medi ambient.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: