Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre col•labora amb el programa Start-Up Catalonia adreçat a empreses de menys de cinc anys

15 juliol 2014 · Noticies

StgaStart-Up Catalonia és un programa de suport al creixement de les noves empreses catalanes amb potencial de creixement. Les empreses amb menys de cinc anys de vida es poden adherir al programa Start-Up Catalonia fins el 10 de setembre, gràcies a l’ampliació del termini d’aquest programa de l’Agència per a la Competitivitat de l’Empresa (ACCIÓ) de la Generalitat. Així, les joves empreses que vulguin millorar la gestió d’equips, els problemes de finançament, la gestió empresarial o perfeccionar el model de negoci es poden adreçar al Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, entitat que gestiona a la comarca aquest programa d’àmbit català.

El projecte d’Acceleradores Start-up vol donar suport i impuls al creixement d’empreses de menys de cinc anys de vida que tinguin un model de negoci innovador, amb visió internacional i gran potencial de creixement. Les empreses seleccionades tindran l’assessorament d’un tutor expert per implementar un pla de creixement a mida. A més, rebran sessions de Mentoring per part de reconeguts empresaris i directius experts cadascun en una temàtica diferent, una bona eina per mirar nous enfocaments i contrastar enfocaments empresarials.

A més, les empreses realitzaran sessions de networking o treball en xarxa i Demo Days, on les empreses es trobaran en tres sessions amb altres empresaris, amb professionals relacionats amb la inversió privada i el finançament i amb professionals dels mercats i l’internacionalització de productes.

Finalment, tots els emprenedors entraran en un programa de capacitació per a millorar els seus coneixements.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: