Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre aprova el conveni de col•laboració amb el Consorci AOC per la prestació de serveis d’assistència tècnica als municipis de la comarca

30 juny 2014 · Noticies

1webEl Consorci AOC atorga al Consell 3.200 euros extraordinaris “per haver potenciat significativament l’ús de serveis d’administració electrònica durant el 2013”

El ple del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha aprovat per unanimitat el conveni de col·laboració amb el Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC) que fa possible la prestació de serveis d’assistència tècnica i la millora dels serveis públics mitjançant la utilització de les tecnologies de la informació i les comunicacions (TIC) als municipis de la comarca, especialment als de menor capacitat econòmica i de gestió.

Pel desenvolupament d’aquests serveis d’assistència tècnica, el conveni estableix que el Consorci AOC transfereix al Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre la quantitat de 13.960 euros per l’assoliment dels objectius fixats al conveni i, a més, 3.200 euros extraordinaris “per haver potenciat significativament l’ús de serveis d’administració electrònica durant el 2013”.

El president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Jordi Jardí, ha destacat “la magnífica labor” que fan els tècnics informàtics de l’ens comarcal en la prestació d’aquests serveis als ajuntaments de la comarca. Una labor que, segons Jordi Jardí, ha estat reconeguda pel Consorci AOC i que “destaca molt per damunt de la mitjana de la resta de consells comarcals de Catalunya”.

El ple comarcal també ha aprovat per unanimitat el conveni de col·laboració amb el Departament de Governació i Relacions Institucionals per a l’encàrrec de gestió del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) del període 2008-2012. L’objecte d’aquest conveni, que serà vigent des de l’1 de gener de 2013 fins al 31 de desembre de 2017, és regular l’actuació del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre com a entitat col·laboradora en la gestió de les subvencions del PUOSC. Per finançar els activitats objecte d’aquest conveni, la Direcció General d’Administració Local realitzarà una aportació econòmica al Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre de 2.422,67 euros, igual per a tots els anys de vigència del conveni.

Finalment, el ple comarcal també ha aprovat per unanimitat el conveni de col·laboració amb el Departament d’Ensenyament per al finançament de les competències delegades per a la gestió del servei de transport i menjador escolar i altres prestacions en matèria d’ensenyament. La dotació econòmica que aporta el Departament d’Ensenyament al Consell Comarcal per a la gestió d’aquests serveis és de 1.154.712,16 euros.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: