Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Comença l’acció formativa “Construcció i neteja per a brigada municipal” organitzada pel Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre amb la col·laboració de 9 ajuntaments de la comarca

20 maig 2014 · Noticies

1webEl passat 19 de maig es va iniciar l’acció formativa “Construcció i neteja per a brigada municipal” en el marc del Programa Treball i Formació que pretén afavorir la inserció laboral i millorar l’ocupabilitat de les persones aturades, prioritàriament de 30 anys o més, que hagin exhaurit la prestació per desocupació i/o el subsidi.

La inauguració va anar a càrrec del vicepresident del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Ivan Vilanova, el qual va explicar que es tracta d’una formació professionalitzadora, amb una durada de 90 hores i amb uns continguts dividits en tres grans blocs: “Treballs d’obra en general en obra civil”, “Pavimentacions Urbanes” i “Neteja d’espais oberts urbans”.

Aquest programa, que va començar a finals de desembre de 2013 i que té una durada de 6 mesos, ha permès incorporar 10 persones a la brigada dels ajuntaments d’Ascó, Flix, Garcia, Móra d’Ebre, Móra la Nova, la Palma d’Ebre, Riba-roja d’Ebre, Tivissa i la Torre de l’Espanyol realitzant tasques de neteja, manteniment i millora d’espais públics i zones naturals.

El Programa Treball i Formació està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i amb el finançament del Servei Públic d’Ocupació Estatal i el Fons Social Europeu.

2web

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: