Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Èxit de la campanya “Netegem Europa”, realitzada a Flix amb la col·laboració del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre

12 maig 2014 · Noticies

web 2Per tal de conscienciar la població sobre la quantitat de residus llençats de forma incontrolada a l’entorn, el passat dissabte, dia 10 de maig, es va dur a terme a Flix la jornada “Netegem Europa”. Concretament, es va actuar a la zona del camí rural de Mosselló i a l’antiga carretera de Riba-roja d’Ebre.

L’actuació, que va comptar amb la participació de 19 persones voluntàries, va comptar amb el suport del Comissionat Europeu, l’Agencia Catalana de Residus, el consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, i el Consorci per a la Gestió dels Residus de la Ribera d’Ebre, el Priorat i la Terra Alta, juntament amb la Regidoria de Serveis Públics de l’Ajuntament de Flix.

En total es va recollir un total de 1.203 quilograms de deixalles, repartits de la següent manera: 141 kg de resta, 20 kg envasos, 13 kg paper cartró, 29 kg de vidre, i 1000 kg de runa.

L’activitat, impulsada des de l’Ajuntament de Flix, està emmarcada dins la jornada “Let’s clean up Europa”, impulsada des de la Unió Europea i canalitzada a través de l’Agència de Residus de Catalunya (que lliurà material utilitzat en la recollida) i el Consorci de Residus encarregat de la logística i tractament dels residus finals.

web 3web 1

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: