Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i Creu Roja signen el conveni de col·laboració per desenvolupar el servei de teleassistència domiciliària

15 abril 2014 · Noticies

2 web 14-04-14 Signatura conveni CCRE Creu Roja teleassistencia 1 El president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Jordi Jardí, i el president del comitè provincial de Creu Roja Espanyola a Tarragona, Vicenç Gabriel, han signat un conveni de col·laboració per desenvolupar el servei de teleassistència domiciliària a la comarca. També han assistit a la signatura del conveni els presidents de les assemblees locals de Móra d’Ebre i Móra la Nova i el secretari de Creu Roja a Tarragona.

Aquest servei, destinat a les persones grans, incapacitades o malaltes que estiguin soles, permet als usuaris la connexió permanent d’alerta les 24 hores del dia a la central receptora d’alarma de la Creu Roja. Aquesta central, en rebre la senyal, posa en funcionament tots els mecanismes establerts per coordinar emergències així com l’avís a familiars o contactes prèviament pactats.

A més, amb aquest servei, els usuaris s’asseguren una resposta ràpida i adequada davant qualsevol eventualitat i els facilita la independència sense renunciar a la seva seguretat.

El conveni preveu la instal·lació a la comarca de la Ribera d’Ebre d’un total de 115 terminals. En l’actualitat, a la comarca de la Ribera d’Ebre hi ha 93 aparells instal·lats (Ascó, 1; Benissanet, 3; Flix, 15; Ginestar, 1; la Serra d’Almos, 1; Miravet, 6; Móra d’Ebre, 11; Móra la Nova, 20; Rasquera, 3; Riba-roja d’Ebre, 23; Tivissa, 7; i Vinebre, 2).

A la cartera de serveis de l’Àrea d’Atenció a les Persones del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre (https://www.riberaebre.org/wp-content/uploads/2013/01/teleasistencia.pdf) es pot consultar els requisits i les condicions del servei de teleassistència domiciliària.

3 web 14-04-14 Signatura conveni CCRE Creu Roja teleassistencia 1

1 web 14-04-14 Signatura conveni CCRE Creu Roja teleassistencia 1

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: