Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Vinebre acollirà diumenge l’11a edició de la Festa de la Clotxa la Ribera d’Ebre

18 febrer 2014 · Noticies

1web 18-02-14 Rp presentacio Clotxa 2014 2La Festa de la Clotxa a la Ribera d’Ebre, que enguany arriba a la seva 11a edició, tindrà lloc aquest diumenge, 23 de febrer, a Vinebre, on aquest matí s’ha fet la presentació d’aquest esdeveniment als mitjans de comunicació.

L’alcaldessa de Vinebre, Gemma Carim, ha destacat que la Festa de la Clotxa de la Ribera d’Ebre “ja és un punt de trobada”. “Per la gent del poble de Vinebre la festa representa treballar per un objectiu comú i uneix gent amb diferents inquietuds”, ha dit l’alcaldessa de Vinebre que ha avançat el programa de la Festa, destacant el presentador d’aquesta edició, el professor titular del Departament de Filologia Catalana de la Universitat Rovira i Virgili, Pere Navarro Gómez. Gemma Carim també ha fet una crida a la participació a la festa i a conèixer els actius turístics del poble de Vinebre.

Per la seva part, el president de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Ribera d’Ebre, Joan Casanova, ha recordat els objectius de la festa, que són potenciar els actius gastronòmics dels diferents pobles de la comarca i, de manera especial, “la clotxa com a plat tradicional per excel·lència de la Ribera d’Ebre, que diu molt dels orígens de pagès de la comarca i alhora posa en relleu la senzillesa i riquesa de la nostra gastronomia”.

El president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Jordi Jardí, ha agraït la participació del voluntariat del poble Vinebre i el seu Ajuntament i dels 17 restaurants de la comarca que “participen en la primera edició de les Jornades Gastronòmiques de la Clotxa”, del 23 de febrer a l’1 de maig. Jardí ha reiterat que la Festa de la Clotxa és una festa popular que té a la clotxa com a protagonista principal i que, any rere any i de forma itinerant, aplega molta gent de la comarca i d’arreu del país per tastar la nostra cuina popular i tradicional i per gaudir dels atractius dels municipis de la Ribera d’Ebre.

L’11a edició de la Festa de la Clotxa començarà Vinebre, a partir de les 10 del matí fins les 12.00 h, i inclourà, a més de la presentació a càrrec del filòleg Pere Navarro, un concert del grup rasquerà Xeic!.

Cal recordar que la clotxa es podrà degustar adquirint prèviament un tiquet per import de 3 euros al Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, a l’Ajuntament Vinebre o al mateix lloc de la Festa.   2web 18-02-14 Rp presentacio Clotxa 2014 2a513web 18-02-14 Rp presentacio Clotxa 2014 2

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: