Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre inicia el trasllat dels serveis a les persones a l’ampliació de la seu

18 setembre 2013 · Noticies

 

18-09-13 Noves dependencies2El president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Jordi Jardí, acompanyat dels mitjans de comunicació comarcals, ha fet una visita a l’ampliació de la seu de l’ens comarcal que, aquest mes de setembre, ha començat a funcionar.

Jordi Jardí ha dit que “era una obra imprescindible” per millorar el servei a les persones. A més, el president comarcal ha explicat que s’han ofert part de les noves dependències als serveis territorials de la Generalitat que ocupen espais de lloguer a Móra d’Ebre, i ha avançat que properament es farà un acte institucional d’inauguració de l’ampliació de la seu i de commemoració dels vint-i-cinc anys dels consells comarcals.

Cal recordar que, davant l’increment de serveis, la manca d’espai i les dificultats d’accessibilitat de la seu, el ple del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre de data de 31 de gener de 2006 va aprovar, amb l’informe favorable de la Direcció General d’Administració local, l’adquisició a títol de compravenda de les futures plantes SOT-1, PB i P1, d’un immoble situat al municipi de Móra d’Ebre, al C. Sant Valentí, 31, pel preu total d’1.426.800,00 euros, IVA inclòs.

Posteriorment, el ple del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre de data de 16 de novembre de 2009 va aprovar, d’acord amb l’informe favorable de la Direcció General d’Administració Local, l’adquisició a títol de compravenda de la planta P2 i dels locals existents a la P3, pel preu total d’1.183.200,00 euros.

Cal deixar constància que aquest local està annex al immoble seu del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, permetent la connexió directa entre els dos edificis.

Després d’un llarg procés de pròrrogues i d’incompliments en els terminis de finalització de les obres per part de l’empresa titular i encarregada de les obres, el plenari de la corporació, en data 27 de setembre de 2011, va aprovar delegar a la presidència de l’entitat la facultat de resoldre el contracte corresponent amb l’empresa, prèvia comunicació i informació als grups polítics comarcals.

Un cop resolt aquest procés, el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha desenvolupat les actuacions necessàries per finalitzar les obres pendents i l’adequació de les instal·lacions per la prestació dels serveis.

Aquest mes de setembre de 2013 han finalitzat aquestes obres d’adequació i s’ha procedit al trasllat a les noves dependències dels serveis comarcals de l’àrea de serveis a les persones, d’atenció als usuaris, registre, consum, habitatge, dinamització econòmica, joventut, cultura, i el telecentre de la Ribera d’Ebre.

Tot aquest procés d’adquisició del nou immoble així com l’acabament de les obres ha comptat amb el suport econòmic del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC), amb una aportació total de 836.265,67 euros.

18-09-13 El nou telecentre 18-09-13 Noves dependencies

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: