Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Presentació del projecte de col·laboració pública-privada per al desenvolupament de l’oferta turística de la Ribera d’Ebre a l’entorn del GR-99 en el marc del projecte Ribera d’Ebre VIVA

2 abril 2013 · Noticies

Foto 2Representants polítics de tots els ajuntaments de la comarca i de les empreses d’activitats turístiques han participat en la presentació del potencial turístic del GR-99 com un dels recursos amb més capacitat de desenvolupament de què disposa la Ribera d’Ebre.  La presentació del projecte ha tingut lloc a la seu del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i aquest projecte està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i cofinançat pel Fons Social Europeu (FSE).

 

La creació d’una oferta turística relacionada amb el GR-99 es considera una qüestió prioritària a curt termini, tot i que, l’obtenció de resultats s’esperen assolir a mig i llarg termini. Cal destacar que molts rius europeus han articulat des de fa anys itineraris i accions de suport a les empreses per convertir-se en destins turístics de referència del cicloturisme, senderisme i turisme eqüestre. Són exemples el Loira, el Danubi, el Rin i a Catalunya la ruta del Ter, entre molt d’altres.

 

La sessió de presentació s’ha centrat en explicar als assistents l’estratègia de desenvolupament turístic vinculada al GR-99, camí que ressegueix el riu Ebre, a partir de la col·laboració pública-privada per consolidar una marca ben posicionada en el mercat turístic amb capacitat d’atracció de públic internacional, especialment en l’àmbit del turisme i del cicloturisme.

 

Els assistents han mostrat la seva satisfacció amb el projecte exposat i han manifestar el seu compromís, col·laboració i implicació en les tasques que se’n derivin.

Foto 1

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: