Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Móra la Nova acull la festa de cloenda del curs de gimnàstica de manteniment per a la gent gran de la Ribera d’Ebre

22 juny 2012 · Noticies

Prop de 400 persones dels diferents pobles de la Ribera d’Ebre han participat a la festa de cloenda del curs de gimnàstica de manteniment per a la gent gran que ha tingut lloc a Móra la Nova, organitzada per l’àrea de Serveis a les Persones del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre.

La festa ha començat al pavelló esportiu amb la benvinguda als participants a càrrec del president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Jordi Jardí, de l’alcalde de Móra la Nova, Ferran Bladé, i de Manolita Cid, directora dels Serveis Territorials del Departament de Benestar i Familia, que ha assistit a la festa en representació del govern català.

En aquest mateix indret, els avis han pogut gaudir d’una exhibició del Club de Twirling de Móra la Nova i l’actuació sorpresa d’un mag.

Posteriorment, els assistents s’han traslladat a l’església parroquial de Móra la Nova on ha tingut lloc una missa i també han pogut visitar, als baixos de la casa de la vila, una exposició de fotografia realitzada pels alumnes del primer curs de fotografia organitzat per la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Móra la Nova.

La resta d’actes, dinar i ball inclosos, s’han fet al pavelló firal de Móra la Nova.

La gimnàstica de manteniment per a la gent gran és una activitat que es fa a la comarca de la Ribera d’Ebre des de fa 22 anys per contribuir al benestar físic, mental i social de la gent gran de la comarca.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: