Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Jornada Imago Mundi al Casal Municipal de Móra la Nova

3 desembre 2011 · Noticies

El Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre (CERE) i l’Ajuntament de Móra la Nova han organitzat aquest dissabte la quarta edició consecutiva de la Jornada Imago Mundi, amb el suport del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, el Departament
de Cultura, el Departament de Benestar Social i l’Ajuntament de Flix. El tema d’aquesta edició ha estat “Ciutadans indignats: oportunitats i riscos de la resposta institucional”.
La jornada ha tingut lloc al casal municipal de Móra la Nova i ha estat inaugurada pel president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Jordi Jardí, i per l’alcalde de Móra la Nova, Ferran Bladé, i per la presidenta del CERE, Àngels Pérez.
En aquesta edició, la jornada ha comptat amb la participació del sociòleg Ivan Miró que ha exposat les propostes ciutadanes del moviment 15M, tant a escala local com global, i del doctor en psicologia social Josep Redorta que ha parlat sobre els canvis en la qualitat democràtica que poden sorgir de la resposta que donin les institucions davant el conflicte obert pels moviments vinculats a la indignació ciutadana. La jornada ha finalitzat amb la lectura d’un text redactat per l’ocasió per part del seu autor, l’escriptor ebrenc Miquel Esteve.
La Jornada Imago Mundi va celebrar-se per primer cop l’any 2008 per iniciativa de la Secció d’Impuls Social del CERE.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: