Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

L’empresariat riberenc obert a col•laborà en el projecte “Ribera d’Ebre VIVA”

6 maig 2011 · Noticies

Les tècniques del Consell Comarcal, Olga Baiges i Pili Carballo al costat de la directora del projecte, Montse Llorca, han presentat als empresaris i empresàries reunits a l’Arxiu comarcal les línies mestres del programa de desenvolupament local “Ribera d’Ebre VIVA” ( REviva). Un projecte que s’emmarca en el programa “Treball 7 comarques” i està finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i la Unió Europea, mitjançant el Fons Social europeu. Pel que fa al REviva té entre els seus objectius l’impuls econòmic del sector agroalimentari ( mitjançant la millora de la comercialització dels productes locals), l’estimulació del desenvolupament del sector turístic i la detecció dels perfils professionals respecte les necessitats de les empreses de la comarca.

Al finalitzat la presentació la directora del projecte Ribera d’Ebre viva, Montse Llorca ha valorat molt positivament l’acte ja que “ al final de la presentació hem entrat en un debat on els representants del sector empresarial de la comarca han presentat els seus dubtes i les seves opinions. Nosaltres hem pres nota i, a partir d’aquí, començarem a treballar en les diferents parts del projecte

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: