Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

ANAV i el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre signen el conveni anual de col•laboració

27 setembre 2010 · Noticies

El director general de l’Associació Nuclear Ascó-Vandellòs II (ANAV), José Maria Grávalos, i el Sr. Bernat Pellisa, president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, han signat aquest matí a la seu de l’ens comarcal el conveni de col•laboració entre les dos entitats.

Entre els punts de col•laboració més importants destaquen: la millora de les infraestructures existents per potenciar l’activitat econòmica de la zona; el desenvolupament d’activitats alternatives en els sectors agrari, turístic i artesanal per consolidar les iniciatives autòctones del territori; el foment i la creació de llocs de treball estables; la millora de l’oferta de formació professional mitjançant cursos de formació complementària; la promoció i la divulgació de la comarca i, finalment, el desenvolupament d’iniciatives de caire social destinades a la millora del benestar dels col•lectius singulars: tercera edat, joves, dones, aturats i immigrants.

En aquest sentit el president del Consell, Bernat Pellisa, ha destacat la inversió en els vehicles de transport adaptat, “ un diners que van permetre l’adquisició a començament d’any de dos nous vehicles que permeten donar cobertura a tota la comarca. Ja sigui per transportar usuaris al centres de dia dels municipis o usuaris al ( centre d’ocupació ) Jeroni Moragas.

Per la seva banda, Jose Maria Grávalos, ha mostrat la seva satisfacció per la col•laboració entre el Consell i ANAV ja que “ permet materialitzar la contribució de la Central nuclear al territori”. Grávalos també ha fet referència al futur centre d’informació d’Ascó pel que espera “ l’ajuda i col•laboració del Consell per materialitzar aquestes línies d’actuació”.

ANAV col•laborarà amb el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre perquè es puguin dur a terme les diferents activitats amb una quantitat de 375.000 euros durant el període de vigència del conveni. Un conveni que comptarà la creació d’una comissió de seguiment de les actuacions que comptin amb l’aportació provinent del conveni de col•laboració.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: